Over Ons

- Wie is Kann!?

Wat ontzettend tof dat je ons beter wilt leren kennen! Wij zijn 2 bevlogen, enthousiaste en positieve jeugd- en gezinsprofessionals met een grote missie!

“ Een eerlijke kans op geluk voor elk kind, want gelukkige kinderen maken een betere wereld! ”

Want wij geloven dat als het kind/ jongere gelukkig en vol vertrouwen gezien wordt door zijn omgeving, dit bij voorbaat een stevige basis is voor zijn ontwikkeling. Van uit hier groeit hij tot een krachtig persoon, die zich blij en onbezorgd kan ontwikkelen tot een volwassene. Waardoor hij het op latere leeftijd kan doorgeven.

KANN! Van Karin en Anneke, en het KANN! Focus op je kunnen en op je eigen krachten, en we lopen graag even met je mee in jouw reis.  

Wij kennen elkaar al heel wat jaartjes. Wij hebben een lange periode samengewerkt in de behandeling aan gezinnen waar o.a. complexe problemen lagen in opvoedsituaties. Flinke uitdagingen kwamen op ons pad. Het idee ontstond dat we onze expertise graag eerder willen inzetten, zodat complexe problemen voorkomen kunnen worden. Samen hebben we de opleiding tot creatief kind- en jeugdprofessional gedaan en het idee van voor ons zelf te beginnen ontstond. Ook wij hebben een reis gemaakt. Steeds de focus leggen op wat onze wens is,  waar onze uitdagingen liggen en waar onze groei zit… En het KANN! En KANN! is geboren. 

Wat ons samen kenmerkt is onze enthousiasme, onze nieuwsgierigheid, ons plezier in het uitoefenen van ons vak, de combinatie van kennis en ervaring en vooral het willen aangaan van verbinding, binnen onze eigen context en in passende vorm als hulpverlener met de mensen waarmee we werken.   

Allebei hebben we onze eigen praktijkruimte. KANN! door Karin in Schalkhaar en KANN! door Anneke in Holten. Daar ben je van harte welkom voor de individuele trajecten. Samen trekken wij op in het geven van trainingen/ workshops, zowel op onze eigen locatie als bij (zorg) organisaties. 

Deventer / Schalkhaar

- Door Karin

Karin tel 06- 30 32 06 78
karin@focusopwatkann.nl

Bezoekadres: Kon. Wilhelminalaan 13, Schalkhaar

Direct contact- KANN! door Karin

  Onderwerp AanmeldingVraagAnders

  Rijssen / Holten

  - Door Anneke

  Anneke tel 06- 44 32 99 04
  anneke@focusopwatkann.nl

  Direct contact- KANN! door Anneke

   Onderwerp AanmeldingVraagAnders