Anneke

- vanuit Rijssen/Holten

Wie ben ik?

Je Kann het!! Dat klinkt heel powerfull, krachtig, alsof je altijd de juiste keuzes maakt, vol zekerheid en vertrouwen in het leven staat. Maar joh, dat voelt echt niet altijd zo. Je komt in je leven heel wat hobbels tegen die je gewoon te nemen hebt, sommig gaan min of meer vanzelf, anderen heb je toch een beetje hulp bij nodig. Graag zou ik even met jou samen kijken hoe jij met meer lef op weg kunt in jouw te nemen hobbels. 

Kann!! Met meer lef op weg. ‘Op weg’, omdat je in je leven onderweg bent, keuzes te maken hebt, je eigen pad volgt. Met ‘meer lef’, samen bezig naar meer power, meer lef, meer zelfvertrouwen! Het woord ‘meer’ zegt dat het er al is, het zit al in je. Ik ga graag de uitdaging aan om samen met jou dit (meer, beter en verder) te onderzoeken. 

Ervaring

Ik ben Anneke, werk al jaren in de jeugdzorg, op dit moment nog 2 dagen als POH GGZ jeugd (praktijk ondersteuner huisarts GGZ jeugd). Hiervoor al vele jaren werkzaam in de kind- en jeugdpsychiatrie, jeugdhulp en gehandicaptenzorg. Altijd gericht op kind(eren) en gezin. Wat ik leuk vind aan het werken met kinderen, jongeren en hun ouders? De kinderlogica, de verschillende ontwikkelingsfases, het leren ontdekken, de breinontwikkeling, allemaal dingen waar ik volledig op ‘aan’ ga! Elke leeftijd, fase of situatie kent een andere benadering. Met mijn kennis, werkervaring, het belang van verbinding, systemisch werken, jou in je kracht zetten is wat ik met liefde doe en wat volledig aansluit bij mijn missie ‘een eerlijke kans voor elk kind en jongere’.

Persoonlijke groei

Ik ben dus Anneke Jansen, heb naast mijn werk als POH jeugd en het opstarten van Kann, ook een gezin met 3 opgroeiende kinderen. Onlangs heb ik een mooie persoonlijkheidsontwikkeling opleiding gevolgd waaruit ik onwijs veel lessen heb gehaald. 1 Daarvan is meer inzicht in mijn droom, in mijn missie en mijn kernwaarden. Waar ik voor sta? PUUR, ONDERNEMEND, LICHTHEID, VRIJHEID en GROEI. Dit neem ik mee in mijn manier van werken. Ik neem je daarom graag mee in jou en jullie groei en kijk ernaar uit om jou/jullie te ontmoeten!

Wie ben ik?

Ik ben Anneke en zit met mijn praktijk in Holten. Ik ben opgeleid als pedagoog, kan het systeem niet los zien van het individu, ben oplossingsgericht en creatief jeugd en gezinsprofessional. Belangrijke waarden in mijn werk zijn lichtheid, enthousiasme, betrokkenheid en groei!