Wat KANN!?

- voor (zorg)Professionals

Wij zijn er ook voor (zorg) professionals!

Wij zijn allebei jeugd- en gezinsprofessional, die al jaren ervaring hebben in de hulpverlening. Beiden hebben we verschillende opleidingen genoten, zoals; Maatschappelijk werk en dienstverlening, Sociaal pedagogisch hulpverlening, IAG, systemisch werker, creatief jeugd- en gezinsprofessional etc. (zie voor alle opleidingen/ trainingen ons LinkedIn profiel) Naast onze eigen praktijk zijn we nog met veel plezier werkzaam als POH jeugd en als ambulant gezinshulpverlener.

We weten dan ook als geen ander dat je binnen het werk tegen allerlei thema’s kan aanlopen. Wij zijn er dan ook op verschillende manieren voor de (zorg) professionals. 

Individueel coachingstraject:

1 op 1 aan de slag met jouw persoonlijke hulpvraag. Je leert kwaliteiten & vaardigheden verder te ontwikkelen en/of bij te sturen zodat jij jezelf nog meer kan ontplooien en met meer LEF op weg KANN! Traject van 8 tot 10 gesprekken, incl. plan van aanpak/ evaluatie indien je werkgever dat wenst.

Onze (vitaliteits)coaching leidt tot minder verzuim, productievere medewerkers en duurzame gedragsverandering. Wij kijken niet alleen naar leefstijlfactoren, maar ook naar mentale factoren en werken daarbij psychosociaal en systemisch. Zo zorgen we voor duurzaam resultaat.

Bent u werkgever? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een coachingstraject

Training "met meer LEF op weg" (op locatie)

Dé training voor zorgprofessionals. Zorgprofessionals zijn al met veel LEF op weg, wij willen ze net een extra zetje geven. Deze training gaat over het thema veiligheid, grenzen en jou als zorgprofessional. Als zorgprofessional ben je vaak in thema van de ander, in onze training sta jij en jouw team in de picture!

Belangrijke peilers zijn:
– veiligheid binnen je werk;
– grenzen van jezelf en de ander;
– zorgdragen voor jezelf en de ander;
-goed genoeg hulpverlenerschap;
-lekker in je (werk) flow!

Training 1 dagdeel (4 uur) op locatie. (richtprijs v.a. 695,- excl. BTW) 
Inclusief: 2 enthousiaste trainers, goodybag met tools waar de medewerkers direct mee aan de slag kunnen!

 

Wil je meer info ?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening voor bedrijven? Klik hier voor onze flyer. 

Kwaliteit

Wij zijn SKJ geregistreerd en zijn daarmee gelijk ook geregistreerd als kwalitief jeugdprofessionals. Omdat we net als zelfstandige zijn gestart hebben we nog geen samenwerkingsovereenkomsten met gemeenten. Heeft u hierover contact met de gemeente, dan zijn wij bereid om met elkaar in gesprek te gaan over de vergoedingen.

skj