Trainingen (zorg)organisaties

Trainingen medewerkers/ teams (bedrijven en zorginstellingen)

Door Karin en Anneke

Uitleg

Trainingen voor medewerkers en teams in de gehandicaptenzorg en jeugd GGZ.

Wij komen beiden uit de gehandicaptenzorg en de jeugd GGZ en weten dus als geen ander hoe je in het werkveld tegen verschillende thema’s kan aanlopen als individu en als team. Binnen onze training, die we overigens volledig op maat kunnen bieden, besteden we aandacht aan veiligheid binnen het werken in de zorg, maar ook veiligheid binnen teams. Hoe ga je om met je eigen grenzen en die van de ander? Maar ook hoe kun je in alle hectiek toch écht wél goed voor jezelf zorgen? Want het mag duidelijk zijn dat wanneer je werkt in de zorg, jezelf nog wel eens ‘voorbij’ kan lopen.


De trainingen zijn zeer interactief, praktisch en concreet. Dit vraagt zeker iets van de deelnemer, het is alles behalve zitten en luisteren (consumeren). We maken gebruik van verschillende methodes (de KAART, systemische werk, mindset, etc.) en gaan concreet aan de slag met praktische opdrachten die in verschillende werkvormen voorbij komen.

Wij staan voor ONTWIKKELING en GROEI en proberen de deelnemers uit te dagen hierin mee te gaan. Waar kun jij vandaag mee stoppen om een stap verder te komen? En wat kun jij morgen (anders) doen om die stap concreet te maken. Kortom de deelnemer of het team kan naar huis met werkdoelen waarmee zij verder kunnen, met hun zelf in het dagelijkse (werk)leven en binnen het team.

 

Ga je hiervan ‘aan’ en wil je hier wel meer van weten, neem gerust vrijblijvend contact op.

individuele trajecten:
Wij bieden ook individuele trajecten aan op basis van preventie en re-integratie. 

Investering?

Wij bieden trainingen op maat aan. Richtprijs is 695,- (excl. BTW en reiskosten)