- met KANN!

Wat doen we?

IMG_4541

KANN! voor het kind/ jongere

- Door Karin & Anneke

Na de vrijblijvende intake, waar we samen een doel hebben gesteld, gaan we aan de slag. We gaan op een methodische, systemische en creatieve manier aan het werk. Wij bieden maatwerk, wat maakt dat het ene kind in 2 sessies geholpen is en het andere kind 5 tot 8 sessies nodig heeft. Is je kind jonger dan 12 jaar, dan vragen we of er minimaal 1 van de ouders aanwezig kan zijn. Ben je ouder dan 12 jaar, dan kunnen we in de (gratis) intake samen bepalen of je ouders aansluiten in de vervolggesprekken.

 • Telefonisch spreekuur:        gratis
 •  Intakegesprek:                     gratis (max.30 min)
 • Traject op maat:                   € 70,- per uur (incl. BTW) 

KANN! voor ouders

- Door Karin & Anneke

Wil je als ouder(s) steviger staan, krachtige keuzes maken en meer inzicht krijgen in wat jij (onbewust) doet naar je kind. Dat KANN! Vooraf bespreken we wat je/jullie wensen zijn. Afhankelijk van de vraag, bespreken we het aantal sessies die we denken nodig te zijn. We gaan systemisch en methodisch met je aan het werk. 

 • Telefonisch spreekuur:        gratis
 •  Intakegesprek:                     gratis (max.30 min)
 • Traject op maat:                   70,- per uur (incl. BTW) 

Systemisch werk/ Familieopstellingen

- Door Karin & Anneke

Verval je ‘steeds’ in patronen? En wil je deze doorbreken? Wil je meer inzicht in je eigen systeem? Wil je meer je ‘eigen leven’ leiden en niet die van iemand anders?

Dan Kann! (familie) opstelling een verhelderende methode zijn om hier inzicht in te krijgen.

Je krijgt inzicht in het systeem waar jij onderdeel van bent (familie, organisatie etc.). Tijdens een opstelling worden elementen van jouw vraag in kaart gebracht. In een individuele sessie werken we met matjes die representant staan voor jou familieleden en/ of verlangen. In een opstelling wordt duidelijk hoe jij in verhouding staat tot anderen, en anderen tot jou. Waar liggen jouw blinde vlekken. Welke onzichtbare patronen zijn er?  Na de opstelling wordt er gekeken of er interventies gedaan kunnen worden om jou krachtiger en steviger kunnen te laten staan. Waardoor jij een andere kijk krijgt en anders kan gaan staan. Hierdoor ervaar je een positievere zelf en een krachtige, sterkere ik. Om deze reden kan soms 1 sessie voldoende zijn om inzicht te krijgen en weer verder te kunnen.

Er wordt een prijs van € 70,- per uur (incl. BTW) gerekend.

Trainingen voor teams in bedrijven en zorginstellingen

- Door Karin & Anneke

Trainingen voor medewerkers en teams in de gehandicaptenzorg en jeugd GGZ.

Wij zijn Karin en Anneke, komen beiden uit de gehandicaptenzorg en de jeugd GGZ en weten dus als geen ander hoe je in het werkveld tegen verschillende thema’s kan aanlopen als individu en als team. Binnen onze training, die we overigens volledig op maat kunnen bieden, besteden we aandacht aan veiligheid binnen het werken in de zorg, maar ook veiligheid binnen teams. Hoe ga je om met je eigen grenzen en die van de ander? Maar ook hoe kun je in alle hectiek toch écht wél goed voor jezelf zorgen? Want het mag duidelijk zijn dat wanneer je werkt in de zorg, jezelf nog wel eens ‘voorbij’ kan lopen.
De trainingen zijn zeer interactief, praktisch en concreet. Dit vraagt zeker iets van de deelnemer, het is alles behalve zitten en luisteren (consumeren). We maken gebruik van verschillende methodes (de KAART, systemische werk, mindset, etc) en gaan concreet aan de slag met praktische opdrachten die in verschillende werkvormen voorbij komen.

Wij staan voor ONTWIKKELING en GROEI en proberen de deelnemers uit te dagen hierin mee te gaan. Waar kun jij vandaag mee stoppen om een stap verder te komen? En wat kun jij morgen (anders) doen om die stap concreet te maken. Kortom de deelnemer of het team kan naar huis met werkdoelen waarmee zij verder kunnen, met hun zelf in het dagelijkse (werk)leven en binnen het team.

 

Ga je hiervan ‘aan’ en wil je hier wel meer van weten, neem gerust vrijblijvend contact op.

Wij bieden trainingen op maat aan. Richtprijs is 695,- (excl. BTW en reiskosten)

Het uurtarief voor individuele coaching van medewerkers is 90,- per uur (incl. BTW)

Wilt u meer info of aanvraag van onze brochure, stuurt u vrijblijvend een mail naar: info@focusopwatkann.nl

U mag ook altijd telefonisch contact opnemen met 1 van ons. (zie onze gegevens bij het contactformulier)

KANN! workshop 'jaarthema'

- Door Karin & Anneke

 

We gaan richting december, een feestmaand bij uitstek. Van suprises, naar de kerstballen en van de kerstborrels naar de oliebollen. Naast al dat leuks is het ook hét moment om alvast bezig te zijn met het nieuwe jaar. Wat mag er op jouw pad komen? Wat zijn jouw plannen? Heb je dromen of wensen die uit mogen komen? Waar wil jij meer van in het aankomende jaar? Waar mag de focus op liggen? En juist op dit thema hebben wij iets moois voor jou! Namelijk een workshopavond ‘op zoek naar jouw jaarthema’.

Op 8 januari 2024, van 19:30 uur tot 21:30 uur. (inloop vanaf 19:15)

Uiteraard zorgen wij voor koffie/thee en wat lekkers.

Kosten €15,- , inclusief materiaal.

Je kunt je aanmelden door ons te mailen (info@focusopwatkann.nl)

Voor 1 workshop avond reken we 15,- dat in incl koffie/ thee en wat lekkers. 

Met meer LEF op weg! 't KANN!

Voorheen bekend als onze 'powervrouw training'
- Door Karin & Anneke

Ook toe aan aan de nieuwe jij?! Heb jij het gevoel vele ballen hoog te houden? Ervaar je stress? Wil jij dit anders en de focus weer op jezelf leggen?
Zeg dan JA, ik KANN! Wees welkom tijdens onze ‘van dromen naar doen’ training. Wij nemen je mee op zoek naar jezelf!

Na deze vier avonden? 
KANN! jij met meer lef op weg!

 • Heb jij inzicht in waar je staat. 
 • Weet jij waar je passie ligt.
 • Heb jij meer vertrouwen in jezelf.
 • Ervaar je minder stress.
 • Heb jij inzicht in patronen en blokkades.
 • Sta je meer in je kracht en ervaar je meer energie.
 • Meer geluk, liefde en flow!

Hoe?

 • Wij nemen je mee in het werking van het brein.
 • Gaan praktisch met je aan de slag om onbewuste wensen  en verlangens naar boven te krijgen.
 • Gaan met jou op zoek naar jouw kernwaarden.
 • Gaan met jou de eerste stappen zetten naar geluk. 

En we gaan vooral samen aan de slag; praktisch, motiverend, met een lach en een traan met andere vrouwen die dezelfde keus maken! Op zoek naar de power in jou! Het KANN!

Investering?

 • Flinke dosis motivatie om samen met andere vrouwen  aan de slag te gaan.
 • Beschikbaarheid voor 4 maandagavonden van 19:30-21:30 uur.
  De eerst volgende training start in het najaar van 2024. De avonden vinden plaats op onze KANN! locatie in Schalkhaar. (Kon. Wilhelminalaan 13)
 • Een financiële investering, van 129,- voor 4 avonden. (incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers tijdens de avonden)

Zeg jij JA, ik KANN! Meld je aan via de aanmeldknop onder aan onze BLOG powervrouw. (onder aan de HOME pagina)  Of stuur een mailtje naar info@focusopwatkann.nl 

Mocht je nog vragen hebben, bel, mail of app ons gerust