Karin

- vanuit Deventer/Schalkhaar

Hi! Ik ben Karin en werkzaam in mijn praktijk in Schalkhaar. Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker, systemisch werker en creatief kind- en gezinsprofessional. Gedreven, humor, enthousiast en open, zijn belangrijke kernwaarden voor mij. 

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Karin Langereis, gelukkig getrouwd, trotse moeder van drie opgroeiende jongens. Maar ook dochter van…zus van.. Vriendin van… 

Ik ben gedreven, positief ingesteld, enthousiast, creatief en out of de box denkend. Naast mijn gezinsleven hou ik ook van wandelen met onze trouwe labrador, in de natuur zijn, creatief bezig zijn, sociale contacten en lol maken. 

Ervaring

Inmiddels werk ik 20 jaar in de hulpverlening. Naast mijn praktijk werk ik ook een aantal dagen als ambulant gezinsbehandelaar. Daar bied ik hulpverlening aan ouders in complexe gezinssituaties. Mijn werkervaring ligt in de kind- en jeugdpsychiatrie, jeugdhulp en gehandicaptenzorg. Altijd gericht op kind(eren) en zijn/ haar gezin. 

Na mijn opleiding maatschappelijk werk heb ik veel verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. O.a. tot systemisch werker en begeleid ik familieopstellingen, werk ik met de KAART (van Janet Schmidt) Daarnaast ook de opleiding tot  creatief kind- en gezinsprofessional gedaan, een taal erbij (werken met poppetjes), behandelen van problematische gehechtheid etc. (voor alle info neem gerust een kijkje op mijn LinkedIn profiel) Al deze opleidingen/ trainingen hebben gemaakt dat ik vooral systemisch werk en met praktische tools aan de slag ga in mijn werk. 

Persoonlijke groei

Stil staan is niet wat bij mij past. Ik hou van persoonlijke groei en ontwikkeling, persoonlijk en in mijn werk. Ik ben altijd op zoek naar trainingen/ opleidingen waar ik mijzelf kan ontwikkelen en mee kan nemen in mijn werk.  Ik neem je graag mee in jouw/ jullie groei!
Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!